Lawon naungan

Lawon naungan

Pedaran pondok:

Lawon rajutan kami dirancang sareng diwangun pikeun ngidinan aliran hawa tetep anjeun cooler na datangna dina rupa-rupa faktor panutup, jadi anjeun bisa kalayan gampang manggihan hiji anu cocog sareng kabutuhan Anjeun.

Lawon lawon utamina dianggo dina aplikasi anu aya hubunganana sareng panangtayungan panén sareng tatanén.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Lawon rajutan kami dirancang sareng diwangun pikeun ngidinan aliran hawa tetep anjeun cooler na datangna dina rupa-rupa faktor panutup, jadi anjeun bisa kalayan gampang manggihan hiji anu cocog sareng kabutuhan Anjeun.

Lawon lawon utamina dianggo dina aplikasi anu aya hubunganana sareng panangtayungan panén sareng tatanén.

Laju ngiuhan 35% -100%

Sadia dina rupa-rupa warna sapertos bodas, hideung, coklat, koneng, beureum sareng héjo  

Didamel tina HDPE stabilisasi HDPE

Kuat, awét sareng tahan ka tearing sareng rotting

Sayogi dina lébarna 1m- 12m, panjang sakumaha paménta

Pita + Pita, Mono + Mono, Mono + Pita

Mangpaat Kanggo

• Layar Angin pikeun Lapangan Tenis

• Kolam renang panutup / nuansa

• Ngiuhan pikeun ingon-ingon anjeun, kuda, jsb.

• Cangcang pager pikeun layar privasi atanapi angin ngarobih

• panghalang kebon pikeun kijang & sato séjén.

• Kandang kaamanan di sakitar pangwangunan gedong

• Shading pikeun réstoran sareng resort

• Ngalindungan sayuran atanapi Kembang tina lampu anu kuat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami