Jaring Lengan Pelindung

Jaring Lengan Pelindung

Pedaran pondok:

Jaring panangan pelindung anu Cocog pikeun panangtayungan produk sareng pamisahan produk dina sadaya prosés, pananganan, pangiriman sareng panyimpenan aplikasi. Bentuk inten kabuka bolong ngaleungitkeun nyepatkeun beueus, sahingga ngajaga tina karat sareng korosi. Panyimpenan moal ngaruksak, nyegah karusakan dina permukaan luar. Ogé tiasa dianggo pikeun bungkus buah sareng sayuran, singket sareng éndah sareng gampang dibawa.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jaring panangan pelindung anu Cocog pikeun panangtayungan produk sareng pamisahan produk dina sadaya prosés, pananganan, pangiriman sareng panyimpenan aplikasi. Bentuk inten kabuka bolong ngaleungitkeun nyepatkeun beueus, sahingga ngajaga tina karat sareng korosi. Panyimpenan moal ngaruksak, nyegah karusakan dina permukaan luar. Ogé tiasa dianggo pikeun bungkus buah sareng sayuran, singket sareng éndah sareng gampang dibawa.

Jaring poliétilén fléksibel ngageser langkung gampang tibatan objék ukuran ganjil.

Pelindung pikeun botol anggur, potongan karya logam, kembang, sikat makeup, jsb.

Bahan: PE

Sadaya Ukuran Disaluyukeun

PE bolong leungeun baju Net elastis Tubular Protective Net

Bahan: Plastik, PE Avirulent Insipidity

Fitur utama

1. Poliétilén lemes, kompak, gampang disimpen, umur panjang

2. Anggoan sareng daur ulang, perlindungan ékonomi sareng lingkungan.

3. Kalenturan luhur, tiasa janten bentuk naon waé pikeun nyocogkeun bagian atanapi produk.

4. Tiasa ngarobih numutkeun palanggan peryogi béda ukuran.

Spésifikasi

Cocog pikeun diaméter casing 6mm-600mm barang diaméterna, ukuran bolong 3mm-30mm, bersih gram per méter, diameter kawat bolong, ukuran bolong, tiasa disaluyukeun nalika produksi. Ogé tiasa ngahasilkeun numutkeun pamundut konsumén, produk gurat ngagaduhan élastisitas anu saé.

Parameter Méja Produk

Barang No. Lebar Ukuran bolong barang damel φ gsm / m
TSG-WT-01 6MM 3mm 6-10MM 6g / m
TSG-WT-02 10MM 5mm 10-20MM 10g / m
TSG-WT-03 20MM 8mm 20-30MM 18g / m
TSG-WT-04 30MM 10mm 30-40MM 20g / m
TSG-WT-05 40MM 12mm 40-50MM 22g / m
TSG-WT-06 50MM 15mm 50-80MM 25g / m
TSG-WT-07 80MM 18mm 80-100MM 30g / m
TSG-WT-08 100MM 20mm 100-150MM 45g / m
TSG-WT-09 150MM 22mm 150-200MM 120g / m
TSG-WT-10 200MM 25mm 200-300MM 150g / m
TSG-WT-11 300MM 28mm 300-400MM 200g / m
TSG-WT-12 400MM 30mm 400-600MM 300g / m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami