Produk

  • Extruded Anti Bird Net

    Jaring Anti Manuk anu diusir

    Ngajaga kebon anjeun - Entong ngantosan hama, kijang sareng manuk pikeun ngarampok kebon anjeun.

    Ngajagi kembang, buah, berry sareng sayuran anjeun sareng hilap panyusup salamina.

    Gampang dipasang, praktis sareng aman, net awét awét anu salami mangtaun-taun.

    Struktur dukungan manuk-buktina ngamungkinkeun cahaya sareng Uap pikeun ngahontal buah sareng pepelakan.

    100% Brand anyar sareng kualitas luhur.

  • Knitted Anti Bird Net

    Rajutan Anti Manuk Net

    Jaringan anti manuk rajutan didamel tina HDPE monofilament sareng nawiskeun perlindungan jangka panjang pikeun sadaya jinis pepelakan sareng pepelakan ngalawan sadaya manuk sareng prédator. Rentang jembar aya dugi ka 20m kanggo daérah anu langkung ageung. Harepan hirup tina net nyaéta 4-6 taun, gumantung kana kaayaan panggunaan. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng kandang buah, pikeun nutupan hateup sareng ogé tiasa dianggo pikeun nutupan kolam pikeun ngajagaan lauk tina serangan manuk hering bari ogé ngajaga daunna.

  • Multi Purpose Garden Netting

    Jaring Taman Multi Tujuan

    Jaring pelindung pepelakan kebon dirancang pikeun ngajagaan kebon anjeun sareng lanskap ti manuk, sato sareng panyusup sanésna. Sayogi dina sababaraha ukuran.

  • Plastic Trellis Mesh

    Plastik Trellis bolong

    Plastik Taman Trellis bolong mangrupikeun HDPE UV anu diekstrusi liang pasagi Trellis idéal pikeun ngadukung pepelakan pendakian, atanapi panangtayungan kebon.

    Mangrupikeun alternatif anu enteng pikeun corétan kai atanapi kawat sareng dijagi ku UV sahingga bakal awét.

  • Gutter Guard Mesh

    Gutter Guard Bolong

    Gutter guard bolong, palastik talang jaga bolong talang nutupan bolong penjaga talang gulung ku kait pikeun daun hujan, Dipaké pikeun Pakakas & Perbaikan Bumi - Hal ieu seueur dianggo dina produk akuatik, pembibitan unggas, tindakan alami, pangwangunan sipil, pangropéa produk akuatik, golf kebon panyalindungan tangtu.

  • Pea & Bean Netting

    Kacang Kacang & Kacang

    Kacang polong sareng Kacang kacang mangrupikeun héjo, jaring poliétilén anu diekstrusi, ngadukung kacang lumpat, kacang polong, kacang polong amis sareng pepelakan pendakian sanésna - kalayan kacang lumpat khususna nguntungkeun tina jaring nalika ditutupan pigura.

  • Butterfly Netting

    Kukupu Jaring

    Kukupu netting bolong didamel tina HDPE anu kuat sareng UV stabil, karaosna langkung siga lawon lemes anu keuna sareng bakal tahan mangtaun-taun. Cahaya cekap pikeun neundeun langsung kana pepelakan sareng cukup kuat kanggo dianggo nutupan pigura, kandang atanapi gelung.

    Bertindak salaku halangan fisik antara pepelakan & kukupu anu ngahambat tina endogna sareng dina gilirannana, ulat ngahakan pepelakan.

  • Shade Cloth

    Lawon naungan

    Lawon rajutan kami dirancang sareng diwangun pikeun ngidinan aliran hawa tetep anjeun cooler na datangna dina rupa-rupa faktor panutup, jadi anjeun bisa kalayan gampang manggihan hiji anu cocog sareng kabutuhan Anjeun.

    Lawon lawon utamina dianggo dina aplikasi anu aya hubunganana sareng panangtayungan panén sareng tatanén.

  • Protective Sleeve Netting

    Jaring Lengan Pelindung

    Jaring panangan pelindung anu Cocog pikeun panangtayungan produk sareng pamisahan produk dina sadaya prosés, pananganan, pangiriman sareng panyimpenan aplikasi. Bentuk inten kabuka bolong ngaleungitkeun nyepatkeun beueus, sahingga ngajaga tina karat sareng korosi. Panyimpenan moal ngaruksak, nyegah karusakan dina permukaan luar. Ogé tiasa dianggo pikeun bungkus buah sareng sayuran, singket sareng éndah sareng gampang dibawa.

  • Fence Screen

    Layar Pager

    Layar Pager Privasi didamel tina bahan HDPE, opat sisina réngsé ku bahan bertulang sareng dilengkepan ku grommet dina sadaya opat sisina, teras dibungkus sareng dikirim siap dipasang. Lawon anu UV stabil sahingga bisa nolak pudar jeung nahan kakuatan bahan pikeun taun dipaké. Bisa gampang digantung ku dasi pos pikeun dipasang. Ieu sering dianggo pikeun buruan, taman, daérah kolam renang, pangadilan, acara, balkon sareng kebon.

  • Anti Hail Netting

    Anti Hujan Netting

    Net-hujan es Net dirancang pikeun nutupan tangkal apel, kebon anggur, kebon anggur sareng rumah kaca. Poliétilén kapadetan tinggi, super stabil ngalawan sinar UV, dipaké pikeun nyegah karusakan hujan es dina rupa-rupa papan pepelakan. Ogé ngabantosan ngajaga tangkal sareng buah tina manuk bari masih ngamungkinkeun seueur sinar panonpoé liwat.

    Jaringan anti hujan es ringan, fleksibel, sareng gampang dipasang sareng dicabut.

  • Olive Collect Netting

    Olive Kumpulkeun Jaring

    HDPE Olive Net pikeun Olive Panen didamel tina beurat ringan bahan fléksibel sareng awét UV stabil polyethylene.

    Jaring ngagaduhan rupa-rupa jaring dina urutan ngaoptimalkeun cara panén anu béda tina buah zaitun sareng buah.

    Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun seueur buah sapertos kenari, zaitun, kemiri sareng chestnt dll.

12 Teras> >> Halaman 1/2