Plastik Trellis bolong

Plastik Trellis bolong

Pedaran pondok:

Plastik Taman Trellis bolong mangrupikeun HDPE UV anu diekstrusi liang pasagi Trellis idéal pikeun ngadukung pepelakan pendakian, atanapi perlindungan kebon.

Mangrupikeun alternatif anu enteng pikeun corétan kai atanapi kawat sareng dijagi ku UV sahingga bakal awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Plastik Taman Trellis bolong mangrupikeun HDPE UV anu diekstrusi liang pasagi Trellis idéal pikeun ngadukung pepelakan pendakian, atanapi perlindungan kebon.

Mangrupikeun alternatif anu enteng pikeun corétan kai atanapi kawat sareng dijagi ku UV sahingga bakal awét.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun bolong trellis ieu salaku cara pikeun nyiptakeun pagar anjing atanapi pager hayam. atanapi janten pager jalan pikeun murangkalih. Tur nyimpen nepi ka ngajauhkeun balita ti kolam renang anjeun sareng daérah anu henteu saé séjén di buruan anjeun.

Anggar bolong plastik urang sayogi dina ukuran liang 50x50mm, 20x20mm, 15x15mm sareng 5x5mm. 50mm, 15mm sareng 20mm bolong beuratna 280g / m² sareng bolong 5mm beuratna 300g / m².

Aplikasi umum pikeun pager bolong palastik kalebet

➢ Anggar perimeter

➢ Perlindungan balong

➢ Pager kebon

➢ Perlindungan ucing

➢ Daérah anjing / piaraan

➢ Penjaga tangkal

➢ Perlindungan tangkal

➢ Pendakian tutuwuhan tutulung naék

➢ Perlindungan bibit

➢ Perlindungan manuk

Parameter Méja Produk

50mm bolong
TSG-FG05-5-50 0,5m x 5m 50mm x 50mm 4
TSG-FG05-30-50 0,5m x 30m 50mm x 50mm
TSG-FG1-3-50 1m x 3m 50mm x 50mm
TSG-FG1-5-50 1m x 5m 50mm x 50mm
TSG-FG1-30-50 1m x 30m 50mm x 50mm
TSG-FG12-3-50 1.2m x 3m 50mm x 50mm
TSG-FG12-5-50 1.2m x 5m 50mm x 50mm
20mm bolong
TSG-FG05-5-20 0,5m x 5m 20mm x 20mm 3
TSG-FG05-30-20 0,5m x 30m 20mm x 20mm
TSG-FG1-5-20 1m x 5m 20mm x 20mm
TSG-FG1-30-20 1m x 30m 20mm x 20mm
15mm bolong
TSG-FG05-5-15 0,5m x 5m 15mm x 15mm 2
TSG-FG05-30-15 0,5m x 30m 15mm x 15mm
TSG-FG1-5-15 1m x 5m 15mm x 15mm
TSG-FG1-30-15 1m x 30m 15mm x 15mm
5mm bolong
TSG-FG1-3-5 1m x 3m 5mm x 5mm 1
TSG-FG1-5-5 1m x 5m 5mm x 5mm
TSG-FG1-30-5 1m x 30m 5mm x 5mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami