Pegs Ngalereskeun Plastik

Pegs Ngalereskeun Plastik

Pedaran pondok:

Pasak plastik didesain pikeun groundeets atanapi tenda. Hébat dina kantong kantong anjeun, gampang dilebetkeun kana taneuh anu taringgul sareng cekap herang kanggo ningali jelas.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pasak plastik didesain pikeun groundeets atanapi tenda. Hébat dina kantong kantong anjeun, gampang dilebetkeun kana taneuh anu taringgul sareng cekap herang kanggo ningali jelas. 

Bahan: PP

Warna: Hideung, Héjo, Konéng

Ukuran: sakumaha sarat anjeun

Paket: sakumaha sarat anjeun

Fitur

Bentuk konis nyaéta mastikeun yén pasak tiasa disetir kana taneuh kalayan gampang

Sirah buleud tina pasak anu nyayogikeun titik kontak darat anu kadua, pikeun ngirangan résiko yén péngkolan dina taneuh dina kaayaan tegangan sareng hindari tali anu nahan janten leueur.

Beda sareng logam, pasak plastik moal karat atanapi buruk - tiasa dianggo deui sareng gampang disimpen dina ransel atanapi héd kebon anjeun.

Aplikasi Multi Tujuan sapertos paver edging, bentang bentang, tikungan gulma, rumput ponggawa  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami