Kacang Kacang & Kacang

Kacang Kacang & Kacang

Pedaran pondok:

Kacang polong sareng Kacang kacang mangrupikeun héjo, jaring poliétilén anu diekstrusi, ngadukung kacang lumpat, kacang polong, kacang polong amis sareng pepelakan pendakian sanésna - kalayan kacang lumpat khususna nguntungkeun tina jaring nalika ditutupan pigura.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kacang polong sareng Kacang Kacang dijaring tina poliétilén bolong jaring, pangrojong pikeun kacang lumpat, kacang polong, kacang polong amis sareng pepelakan pendakian sanésna - sareng kacang lumpat khususna nguntungkeun tina jaring nalika dicaplok dina pigura. 

Dijieunna tina pe, jaring tiasa ngagentos bolong logam, kisi beusi sareng bahan rusak. Éta awét, hampang tapi kuat sareng tiasa dianggo deui ti hiji mangsa ka usum hareup, gampang dipasang sareng tahan ka réagen éksternal.

4
3

Fitur

√ Jaringan ieu ngabantosan ngadukung pepelakan pendakian anu anyar dina tahap awal tumuh.

√ Opat juru tiasa dibenerkeun, anu merenah pikeun dipasang, dianggo deui sareng didaur ..

√ Ukuran bolong ageung ngamungkinkeun anjeun gampang melak pepelakan anu éndah sareng panén sadaya sayuran tanpa nganggo kusut atanapi macét. Éta ngadukung kacang polong, tomat, anggur sareng kacang-kacangan ..

√ Cocog pisan pikeun anggur, sayuran, buah sareng kembang, sapertos akar loofah, anggur, panyambung anggur anggur, honeysuckle, bonténg, jst

Parameter Méja Produk

bolong pasagi
Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong 4
TGS-PS174 1,7x4m 120X120MM
150x150mm
170x170mm
TGS-PS176 1,7x6m
TGS-PS17500 1,7x500m
TGS-PS171000 1.7x1000m
TGS-PS25 2x5m
TGS-PS2500 2x500m
TGS-PS21000 2x1000m
bolong extruded
Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong 1
TGS-PT174 1,7x4m 100x100mm
120X120mm
150x150mm
170x170mm
TGS-PT176 1,7x6m
TGS-PT17500 1,7x500m
TGS-PT171000 1.7x1000m
TGS-PT25 2x5m
TGS-PT2500 2x500m
TGS-PT21000 2x1000m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami