Olive Kumpulkeun Jaring

Olive Kumpulkeun Jaring

Pedaran pondok:

HDPE Olive Net pikeun Olive Panen didamel tina beurat ringan bahan fléksibel sareng awét UV stabil polyethylene.

Jaring ngagaduhan rupa-rupa jaring dina urutan ngaoptimalkeun cara panén anu béda tina buah zaitun sareng buah.

Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun seueur buah sapertos kenari, zaitun, kemiri sareng chestnt dll.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

HDPE Olive Net pikeun Olive Panen didamel tina beurat ringan bahan fléksibel sareng awét UV stabil polyethylene. 

Jaring ngagaduhan rupa-rupa jaring dina urutan ngaoptimalkeun cara panén anu béda tina buah zaitun sareng buah.

Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun seueur buah sapertos kenari, zaitun, kemiri sareng chestnt dll.

Fitur

Daya tahan anu saé pikeun nyegah kaleungitan sering ngagentosKalayan ujung na perforasi, tiasa diteundeun dina taneuh atanapi digantungkeun dina tangkal)

Jaring zaitun diteundeun di sakuriling tangkal pikeun néwak buah zaitun anu murag nalika panén, pikeun ngirangan goresan antara buah zaitun sareng taneuh anu kasar.

Ngahindarkeun hubungan antara buah sareng taneuh

Densitas tinggi tapi beurat enteng, kakuatan Tile

Nguatkeun juru pikeun ngagantung

Tahan cai

Parameter Méja Produk

Jumlah Barang Ukuranna Bahan: PEBeurat Gram
85g / sqm
 90g / sqm
 95g / sqm
100g / sqm
 105g / sqm
Warna: Héjo
TGS-GL-4-8 4x8m
TSG-GL-5-8 5x8m
TGS-GL-5-10 5x10m
TGS-GL-6-12 6x12m
TGS-GL-7-12 7x12m
TSG-GL-8-12 8x12m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami