Jaring Taman Multi Tujuan

Jaring Taman Multi Tujuan

Pedaran pondok:

Jaring pelindung pepelakan kebon dirancang pikeun ngajagaan kebon sareng lanskap anjeun tina manuk, sato sareng panyusup sanésna. Sayogi dina sababaraha ukuran.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jaring pelindung pepelakan kebon dirancang pikeun ngajagaan kebon sareng lanskap anjeun tina manuk, sato sareng panyusup sanésna. Sayogi dina sababaraha ukuran.

Parameter Méja Produk

Pelindung Cage Buah bolong

 1 (2) Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong
TGS-SL-110 1x8m 10X10mm
TGS-SL-210 2x4m 10X10mm
TGS-SL-21619 2x16m 19x19mm
TGS-SL-23219 2x32m 19x19mm
TGS-SL-210019 2x100 19x19mm
TGS-SL-215019 2x150 19x19mm

Jaring taman

 1 (3) Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong
TGS-SL-7100 7'x100 ' 1/4 "
1/2 "
3/4 "
TGS-SL-1414 14'x14 '
TGS-SL-14100 14'x100 '
TGS-SL-14200 14'x200 '

Pager Kawajiban beurat

 1 (1) Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong
TGS-SL-150 1x100m 50x50mm
TGS-SL-1250 1.2x100m
TGS-SL-1550 1,5x100m
TGS-SL-1850 1,8x100m
TGS-SL-250 2x100m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami