Rajutan Anti Manuk Net

Rajutan Anti Manuk Net

Pedaran pondok:

Jaringan anti manuk rajutan didamel tina HDPE monofilament sareng nawiskeun perlindungan jangka panjang pikeun sadaya jinis pepelakan sareng pepelakan ngalawan sadaya manuk sareng prédator. Rentang jembar aya dugi ka 20m kanggo daérah anu langkung ageung. Harepan hirup tina net nyaéta 4-6 taun, gumantung kana kaayaan panggunaan. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng kandang buah, pikeun nutupan hateup sareng ogé tiasa dianggo pikeun nutupan kolam pikeun ngajagaan lauk tina serangan manuk hering bari ogé ngajaga daunna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jaringan anti manuk rajutan didamel tina HDPE monofilament sareng nawiskeun perlindungan jangka panjang pikeun sadaya jinis pepelakan sareng pepelakan ngalawan sadaya manuk sareng prédator. Rentang jembar aya dugi ka 20m kanggo daérah anu langkung ageung. Harepan hirup tina net nyaéta 4-6 taun, gumantung kana kaayaan panggunaan. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng kandang buah, pikeun nutupan hateup sareng ogé tiasa dianggo pikeun nutupan kolam pikeun ngajagaan lauk tina serangan manuk hering bari ogé ngajaga daunna.

Jaring Manuk Rajutan

Bahan: PE

Ukuran bolong: 10mm x 10mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm,

Warna: Héjo, Hideung, Bodas

Parameter Méja Produk

Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong
TSG-BZ 2-3 2m x 10m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-BZ 2-5 2m x 50m pe kantong / Bale
TSG-BZ 4-5 4m x 5m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-BZ 4-10 4m x 100m pe kantong / Bale
TSG-BZ 5-10 5m x 5m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-BZ 8-14 5m x 100m pe kantong / Bale
TSG-BZ 10-15 10m x 10m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-BZ 10-20 10m x 000m pe kantong / Bale
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami