Gutter Guard Bolong

Gutter Guard Bolong

Pedaran pondok:

Gutter guard bolong, palastik talang jaga bolong talang nutupan bolong penjaga talang gulung ku kait pikeun daun hujan, Dipaké pikeun Pakakas & Perbaikan Bumi - Hal ieu seueur dianggo dina produk akuatik, pembibitan unggas, tindakan alami, pangwangunan sipil, pangropéa produk akuatik, golf kebon panyalindungan tangtu.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Gutter guard bolong, palastik talang jaga bolong talang nutupan bolong penjaga talang gulung ku kait pikeun daun hujan, Dipaké pikeun Pakakas & Perbaikan Bumi - Hal ieu seueur dianggo dina produk akuatik, pembibitan unggas, tindakan alami, pangwangunan sipil, pangropéa produk akuatik, golf kebon panyalindungan tangtu.  

Cover Gutter Guard bolong

Bahan: PP / PE

Warna: Hideung

Ukuran: 16 ft x 6in, 20 ft x 6in, 20ft x 7.1in,

2mm Kandel

Awét, fléksibel bolong tiasa gampang dileupaskeun & motong dugi kalayan gunting

Gampang Masang Dina Sakur Jinis Lapis

Ngajaga Daun Sareng Uing Ti Ngabatesan Létak

Plastik Awét Anu Moal Karat Atanapi Korosi

Fitur

√ Ngajaga daun sareng kokotor tina saluran cai.

√ Gampang dipotong sareng dipasang.

√ Didamel tina bahan awét anu henteu keyeng.

√ Gampang Dibuka.

√ Hadé pikeun mayungan talang, downspout, sareng solokan.

√ Smart Clip Hooks ngabantuan ngalereskeun sareng nyepetkeun bolong upami diperyogikeun.

Parameter Méja Produk

Beurat biasa 190g / sqm
Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong 2
TGS-SC-16 16cmx6m 10X10MM
TGS-SC-15 15cmx6m
TGS-SC-18 18cmx8m
beurat tugas seuneu buktina 420g / sqm
Jumlah Barang Ukuranna Ukuran bolong 1
TGS-SCZ-16 16cmx6m 4X4MM
TGS-SCZ-15 15cmx6m
TGS-SCZ-18 18cmx8m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami