Ground Cover Net

Ground Cover Net

Pedaran pondok:

Mat ganja dirancang pikeun industri hortikultura. Éta cocog pikeun kebon bumi sareng dimana waé anjeun hoyong lirénkeun pertumbuhan gulma tanpa bahan kimia bahaya.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Mat ganja dirancang pikeun industri hortikultura. Éta cocog pikeun kebon bumi sareng dimana waé anjeun hoyong lirénkeun pertumbuhan gulma tanpa bahan kimia bahaya.

Bahan: PP

Warna: Hideung / Bodas kalayan garis héjo.

Fitur

Garis héjo pikeun ngabantosan tata perenah sareng panempatan

Katéapan perméabilitas udara sareng cai, Hayu hawa sareng cai ngalirkeun pikeun mayungan kalembaban taneuh sareng ngajaga nilaina

Cegah tumuh taneman di kebon sayur

Gampang dipasang sareng gampang dipotong nganggo gunting.

Parameter Méja Produk

Jumlah Barang Ukuranna Bahan: PPBeurat Gram 90g / sqm

 95g / sqm

100g / sqm
 110g / sqm10

TGS-FC-1-5 1x5m
TGS-FC-1-50 1x50m
TSG-FC-1-100 1x100m
TGS-FC-2-5 2x5m
TGS-FC-2-50 2x50m
TSG-FC-2-100 2x100m
TGS-FC-3-5 3x5m
TSG-FC-3-50 3x50m
TSG-FC-3-100 3x100m
TGS-FC-4-5 4x5m
TGS-FC-4-50 4x50m
TGS-FC-4-100 4x100m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami