Layar Pager

Layar Pager

Pedaran pondok:

Layar Pager Privasi didamel tina bahan HDPE, opat sisina réngsé ku bahan bertulang sareng dilengkepan ku grommet dina sadaya opat sisina, teras dibungkus sareng dikirim siap dipasang. Lawon anu UV stabil sahingga bisa nolak pudar jeung nahan kakuatan bahan pikeun taun dipaké. Bisa gampang digantung ku dasi pos pikeun dipasang. Ieu sering dianggo pikeun buruan, taman, daérah kolam renang, pangadilan, acara, balkon sareng kebon.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Layar Pager Privasi didamel tina bahan HDPE, opat sisina réngsé ku bahan bertulang sareng dilengkepan ku grommet dina sadaya opat sisina, teras dibungkus sareng dikirim siap dipasang.

Lawon anu UV stabil sahingga bisa nolak pudar jeung nahan kakuatan bahan pikeun taun dipaké.

Bisa gampang digantung ku dasi pos pikeun dipasang. Ieu sering dianggo pikeun buruan, taman, daérah kolam renang, pangadilan, acara, balkon sareng kebon.

Layar pager ngamungkinkeun aliran udara sareng cai ngaliwat, néwak kirang angin sareng hujan, ngabantosan tetep dina pager langkung aman.

Kami ngan ukur nganggo bahan parawan, henteu didaur ulang, janten lawonna gaduh umur panjang dina cahaya matahari luar.

Rincian Produk

Pilihan Warna: Hideung, Keusik, Héjo

Bahan: 180g / sqm HDPE Lawon, laju ngiuhan 90%

Cocog Pikeun Pager: 6 Suku Pagar Luhur

Panjangna: Salaku pamundut

Grommet Quantities: Salaku pamundut


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami