FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Punten kirimkeun spésifikasi jéntré anjeun sareng kami bakal masihan harga pabrik anu pangsaéna. 

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres. Punten pasihkeun spésifikasi anjeun. Upami spésifikasi produk persis naon anu urang ngadamel dina mesin, MOQ tiasa janten sakedik. Upami produk diluyukeun, MOQ bakal janten 1000kgs. 

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 25-30 dinten kanggo hiji wadah saatos nampi pembayaran setoran. Punten kirimkeun panilitian sareng diskusikeun detil na. 

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

1. deposit 30% sateuacanna,Kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

2. LC dina tetempoan

Naon jaminan produkna?

Kami Tujuan pikeun janten supplier tulus pikeun tiap klien. Kami yakin kami bakal ngahontal hasil anu pangsaéna upami urang jujur ​​sareng teu mentingkeun diri ka sadaya pihak.

Mangga tingali liwat katalog kami. Kami ngadamel mesin netting nyalira sareng ngekspor mesin ieu. Sadaya jaring didamel ku mesin urang nyalira. Janten urang tiasa ngajamin kualitas 100%, 

Hoyong damel sareng urang?