Jaring Anti Manuk anu diusir

Jaring Anti Manuk anu diusir

Pedaran pondok:

Ngajaga kebon anjeun - Entong ngantosan hama, kijang sareng manuk pikeun ngarampok kebon anjeun.

Ngajagi kembang, buah, berry sareng sayuran anjeun sareng hilap panyusup salamina.

Gampang dipasang, praktis sareng aman, net awét awét anu salami mangtaun-taun.

Struktur dukungan manuk-buktina ngamungkinkeun cahaya sareng Uap pikeun ngahontal buah sareng pepelakan.

100% Brand anyar sareng kualitas luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngajaga kebon anjeun - Entong ngantosan hama, kijang sareng manuk pikeun ngarampok kebon anjeun.

Ngajagi kembang, buah, berry sareng sayuran anjeun sareng hilap panyusup salamina.

Gampang dipasang, praktis sareng aman, net awét awét anu salami mangtaun-taun.

Struktur dukungan manuk-buktina ngamungkinkeun cahaya sareng Uap pikeun ngahontal buah sareng pepelakan.

100% Brand anyar sareng kualitas luhur.

Jaring Manuk anu diusir

Bahan: PE

Ukuran bolong: 10mm x 10mm, 12mm x 12mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm, 40mm x 40mm

Warna: Héjo, Hideung

Parameter Méja Produk

Jumlah Barang  Ukuranna  Ukuran bolong
TSG-LX 2-3 2m x 3m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 2-5 2m x 5m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 2-10 2m x 10m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 4-5 4m x 5m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 4-10 4m x 10m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 4-75 4m x 75m pe kantong
TSG-LX 4-150 4m x 150m pe kantong
TSG-LX 5-10 5m x 10m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 8-14 8m x 14m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 8-20 8m x 20m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 10-15 10m x 15m kantong pe / kantong bolong + karton
TSG-LX 10-20 10m x 20m kantong pe / kantong bolong + karton
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami