Kukupu Jaring

Kukupu Jaring

Pedaran pondok:

Kukupu netting bolong didamel tina HDPE anu kuat sareng UV stabil, karaosna langkung siga lawon lemes anu keuna sareng bakal tahan mangtaun-taun. Cahaya cekap pikeun neundeun langsung kana pepelakan sareng cukup kuat kanggo dianggo nutupan pigura, kandang atanapi gelung.

Bertindak salaku halangan fisik antara pepelakan & kukupu anu ngahambat tina endogna sareng dina gilirannana, ulat ngahakan pepelakan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kukupu netting bolong didamel tina HDPE anu kuat sareng UV stabil, karaosna langkung siga lawon lemes anu keuna sareng bakal tahan mangtaun-taun. Cahaya cekap pikeun neundeun langsung kana pepelakan sareng cukup kuat kanggo dianggo nutupan pigura, kandang atanapi gelung.

Bertindak salaku halangan fisik antara pepelakan & kukupu anu ngahambat tina endogna sareng dina gilirannana, ulat ngahakan pepelakan.

Ogé aya gunana pikeun mayungan kolam tina ragrag runtag sareng Kuntul.

Ukuran bolong 6mmx6mm

Pakét: Dicabak atanapi digulung nganggo kantong PE.

Kalayan ukuran rubak anu sayogi 4m, 6m, 8m sareng 12m anjeun tiasa sacara gampil nutupan kandang sareng struktur sareng nalika netting gampang diurus éta bakal ngirangan bingkai sayuran atanapi dukungan kebon. 

Fitur

→ 6mm bolong cekap alit kanggo ngajauhan kukupu

→ Didamel tina 100% poliétilén

→ UV stabilisasi salami umur panjang

→ Gampang diatur

→ Drapes kana pigura panyalindungan pepelakan, gelung sareng struktur

→ Cahaya pikeun nempatkeun langsung dina pepelakan

→ Nyayogikeun panyalindungan tambahan tina manuk, buruan, sareng piaraan

Parameter Méja Produk

lébar panjangna  
4M 4M
6M 5M
8M 10M
10M 25M
12M 50M

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami