Anti Hujan Netting

Anti Hujan Netting

Pedaran pondok:

Net-hujan es Net dirancang pikeun nutupan tangkal apel, kebon anggur, kebon anggur sareng rumah kaca. Poliétilén kapadetan tinggi, super stabil ngalawan sinar UV, dipaké pikeun nyegah karusakan hujan es dina rupa-rupa papan pepelakan. Ogé ngabantosan ngajaga tangkal sareng buah tina manuk bari masih ngamungkinkeun seueur sinar panonpoé liwat.

Jaringan anti hujan es ringan, fleksibel, sareng gampang dipasang sareng dicabut.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Net-hujan es Net dirancang pikeun nutupan tangkal apel, kebon anggur, kebon anggur sareng rumah kaca. Poliétilén kapadetan tinggi, super stabil ngalawan sinar UV, dipaké pikeun nyegah karusakan hujan es dina rupa-rupa papan pepelakan.

Ogé ngabantosan ngajaga tangkal sareng buah tina manuk bari masih ngamungkinkeun seueur sinar panonpoé liwat.

Jaringan anti hujan es ringan, fleksibel, sareng gampang dipasang sareng dicabut.

Bahan: PE

Warna: Bodas, Transparan

Beurat: 45gsm, 60gsm, 70gsm, 90gsm

Pakét: Baled / Rolls

Fitur

→ Kuat, panyalindungan tahan cimata.

→ Rot sareng jamur dijaga

→ kakuatan anu langkung hadé tina bolong

Parameter Méja Produk

Jumlah Barang Ukuranna 1-cropped
TGS-BB-6-30 6x30m
TGS-BB-8-8 8x8m
TGS-BB-8-30 8x30m
TGS-BB-8-50 8x50m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami