Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Jiangsu Three Sheep Garden Products Co., Ltd. perenahna di Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina, karéta kecepatan tinggi hiji jam ti Shanghai. Dua bandara sakitar 40 menit nyetir caket dieu.

Kami pabrik sareng padagang rupa-rupa barang plastik sapertos Anti Manuk Jaring, Trélis Plastik, Jaringan Pendukung Tutuwuhan, Gutter Guard Mesh, Jaring Lengan, Pager Rusa, Kacang Kacang sareng Jaring Kacang, Jaring Anti Hujan, Jaring Serangga, jaring naungan, aksésoris , jsb.

Pabrikna aya di taun 2008, sareng gaduh 13 taun pangalaman pesenan ékspor manufaktur. Dilayanan ku 20 lini produksi sareng ayeuna nuju ningkat. Di sagigireun kualitas produk, Kami ogé nambihan pentingna pikeun pamekaran sareng inovasi, khusus pikeun ngembangkeun barang plastik anu béda sareng ngararancang cara rangkep anu langkung saé pikeun nyumponan sarat pabeayaan. Produk kami diékspor ka sadaya genep buana kecuali Antartika, sareng kami mangrupikeun panyadia paling satia di sababaraha supermarket. Kami bakal salawasna ngahargaan kana kontak naon ka kami.

Jiangsu Three Domba Taman Products Co., Ltd.

3
2
4

Naha Pilih Kami

1, Pabrik nganggo BSCI, otorisasina Sedex.

2, waktos pangiriman gancang.

3, sampel gratis sayogi.

4, Cara rangkep fleksibel nyumponan sarat konsumén.

5, Kontrol kualitas ketat.

6, OEM & ODM sayogi.

7, 13 taun pemasok pusat kebon, distributor produk kebon, Aldi, Lidl, Tesco, Auchan, Walmart, Fix-harga, sareng jinis pelanggan anu sanés.

8, Ragam netting taman tiasa dipilih. 

1
2

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami