Ngajual pangalusna

  • Extruded Anti Bird Net

    Jaring Anti Manuk anu diusir

    Ngajaga kebon anjeun - Entong ngantosan hama, kijang sareng manuk pikeun ngarampok kebon anjeun. Ngajagi kembang, buah, berry sareng sayuran anjeun sareng hilap panyusup salamina. Gampang dipasang, praktis sareng aman, net awét awét anu salami mangtaun-taun. Struktur dukungan manuk-buktina ngamungkinkeun cahaya sareng Uap pikeun ngahontal buah sareng pepelakan. 100% Brand anyar sareng kualitas luhur. Bahan: Ukuran PE bolong: 10mm x 10mm, 12mm x 12mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm, 40mm x 40mm Warna: Héjo, Hideung ...

  • Knitted Anti Bird Net

    Rajutan Anti Manuk Net

    Jaringan anti manuk rajutan didamel tina HDPE monofilament sareng nawiskeun perlindungan jangka panjang pikeun sadaya jinis pepelakan sareng pepelakan ngalawan sadaya manuk sareng prédator. Rentang jembar aya dugi ka 20m kanggo daérah anu langkung ageung. Harepan hirup tina net nyaéta 4-6 taun, gumantung kana kaayaan panggunaan. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng kandang buah, pikeun nutupan hateup sareng ogé tiasa dianggo pikeun nutupan kolam pikeun ngajagaan lauk tina serangan manuk hering bari ogé ngajaga daunna. Bahan: PE bolong Ukuran: ...

  • Multi Purpose Garden Netting

    Jaring Taman Multi Tujuan

    Jaring pelindung pepelakan kebon dirancang pikeun ngajagaan kebon anjeun sareng lanskap ti manuk, sato sareng panyusup sanésna. Sayogi dina sababaraha ukuran. Protéksi Cage Buah bolong Item Ukuran Ukuran Bolong Ukuran TGS-SL-110 1x8m 10X10mm TGS-SL-210 2x4m 10X10mm TGS-SL-21619 2x16m 19x19mm TGS-SL-23219 2x32m 19x19mm TGS-SL-210019 2 × 100 19x19mm TGS-SL- 215019 2 × 150 19x19mm Taman netting Jumlah Jumlah Ukuran Mesh Ukuran TGS-SL-7100 7′x100 ′ 1/4 ″ 1/2 ...

  • Pea & Bean Netting

    Kacang Kacang & Kacang

    Kacang polong sareng Kacang Kacang dijaring tina poliétilén bolong jaring, pangrojong pikeun kacang lumpat, kacang polong, kacang polong amis sareng pepelakan pendakian sanésna - sareng kacang lumpat khususna nguntungkeun tina jaring nalika dicaplok dina pigura. Dijieunna tina pe, jaring tiasa ngagentos bolong logam, kisi beusi sareng bahan rusak. Éta awét, hampang tapi kuat sareng tiasa dianggo deui ti hiji mangsa ka usum hareup, gampang dipasang sareng tahan ka réagen éksternal. √ Jaringan ieu ngabantosan ngadukung pepelakan pendakian anu anyar dina ...

Nyarankeun Produk

Plastic Trellis Mesh

Plastik Trellis bolong

Plastik Taman Trellis bolong mangrupikeun HDPE UV anu diekstrusi liang pasagi Trellis idéal pikeun ngadukung pepelakan pendakian, atanapi panangtayungan kebon. Mangrupikeun alternatif anu enteng pikeun corétan kai atanapi kawat sareng dijagi ku UV sahingga bakal awét. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun bolong trellis ieu salaku cara pikeun nyiptakeun pagar anjing atanapi pager hayam. atanapi janten pager jalan pikeun murangkalih. Tur nyimpen nepi ka ngajauhkeun balita ti kolam renang anjeun sareng daérah anu henteu saé séjén di buruan anjeun. Anggar bolong palastik kami sayogi dina ukuran liang ...

Gutter Guard Mesh

Gutter Guard Bolong

Gutter guard bolong, palastik talang jaga bolong talang nutupan bolong penjaga talang gulung ku kait pikeun daun hujan, Dipaké pikeun Pakakas & Perbaikan Bumi - Hal ieu seueur dianggo dina produk akuatik, pembibitan unggas, tindakan alami, pangwangunan sipil, pangropéa produk akuatik, golf kebon panyalindungan tangtu. Bahan Sampul Penjaga Gutter Guard: PP / PE Warna: Hideung Ukuran: 16 ft x 6in, 20 ft x 6in, 20ft x 7.1in, 2mm Kandel Tahan, Fleksibel Bolong tiasa Gampang Dibuka & Dipotong Kana Panjang Ku Sci ...

Pea & Bean Netting

Kacang Kacang & Kacang

Kacang polong sareng Kacang Kacang dijaring tina poliétilén bolong jaring, pangrojong pikeun kacang lumpat, kacang polong, kacang polong amis sareng pepelakan pendakian sanésna - sareng kacang lumpat khususna nguntungkeun tina jaring nalika dicaplok dina pigura. Dijieunna tina pe, jaring tiasa ngagentos bolong logam, kisi beusi sareng bahan rusak. Éta awét, hampang tapi kuat sareng tiasa dianggo deui ti hiji mangsa ka usum hareup, gampang dipasang sareng tahan ka réagen éksternal. √ Jaringan ieu ngabantosan ngadukung pepelakan pendakian anu anyar dina ...

Butterfly Netting

Kukupu Jaring

Kukupu netting bolong didamel tina HDPE anu kuat sareng UV stabil, karaosna langkung siga lawon lemes anu keuna sareng bakal tahan mangtaun-taun. Cahaya cekap pikeun neundeun langsung kana pepelakan sareng cukup kuat kanggo dianggo nutupan pigura, kandang atanapi gelung. Bertindak salaku halangan fisik antara pepelakan & kukupu anu ngahambat tina endogna sareng dina gilirannana, ulat ngahakan pepelakan. Ogé aya gunana pikeun mayungan kolam tina ragrag runtag sareng Kuntul. Ukuran bolong ukuran 6mmx6mm: Dibeulit atanapi digulung nganggo kantong pe ...

Shade Cloth

Lawon naungan

Lawon rajutan kami dirancang sareng diwangun pikeun ngidinan aliran hawa tetep anjeun cooler na datangna dina rupa-rupa faktor panutup, jadi anjeun bisa kalayan gampang manggihan hiji anu cocog sareng kabutuhan Anjeun. Lawon lawon utamina dianggo dina aplikasi anu aya hubunganana sareng panangtayungan panén sareng tatanén. 35% -100% laju ngiuhan Sadia dina rupa-rupa warna sapertos bodas, hideung, coklat, koneng, beureum sareng héjo Didamel tina UV HDPE stabil, Kuat, tahan sareng tahan ka tearing sareng rotting Sadia dina lébarna 1m- 12m, panjangna salaku pita Tape + Ta ...

Fence Screen

Layar Pager

Layar Pager Privasi didamel tina bahan HDPE, opat sisina réngsé ku bahan bertulang sareng dilengkepan ku grommet dina sadaya opat sisina, teras dibungkus sareng dikirim siap dipasang. Lawon anu UV stabil sahingga bisa nolak pudar jeung nahan kakuatan bahan pikeun taun dipaké. Bisa gampang digantung ku dasi pos pikeun dipasang. Ieu sering dianggo pikeun buruan, taman, daérah kolam renang, pangadilan, acara, balkon sareng kebon. Layar pager ngamungkinkeun aliran udara sareng cai ngaliwat, néwak ...

Anti Hail Netting

Anti Hujan Netting

Net-hujan es Net dirancang pikeun nutupan tangkal apel, kebon anggur, kebon anggur sareng rumah kaca. Poliétilén kapadetan tinggi, super stabil ngalawan sinar UV, dipaké pikeun nyegah karusakan hujan es dina rupa-rupa papan pepelakan. Ogé ngabantosan ngajaga tangkal sareng buah tina manuk bari masih ngamungkinkeun seueur sinar panonpoé liwat. Jaringan anti hujan es ringan, fleksibel, sareng gampang dipasang sareng dicabut. Bahan: Warna PE: Bodas, Beurat Transparan: 45gsm, 60gsm, 70gsm, 90gsm Paket: Baled / Rolls → Kuat, luh ...

Olive Collect Netting

Olive Kumpulkeun Jaring

HDPE Olive Net pikeun Olive Panen didamel tina beurat ringan bahan fléksibel sareng awét UV stabil polyethylene. Jaring ngagaduhan rupa-rupa jaring dina urutan ngaoptimalkeun cara panén anu béda tina buah zaitun sareng buah. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun seueur buah sapertos kenari, zaitun, kemiri sareng chestnt dll. Daya tahan anu hadé pikeun nyingkahan kaleungitan sering ngagentos (Kalayan ujung sareng perforasi, tiasa diteundeun dina taneuh atanapi digantungkeun dina tangkal) Jaring zaitun diteundeun ...

BERITA

  • Situs wéb anyar www.3sheepgarden.com

    Konsumén anu dipikacinta, Urang parantos réngsé ngénggalan halaman wéb. Wilujeng ngirim patarosan ka kami. Kami di dieu iraha waé. Nuhun & Salam Hormat produk 3sheepgarden